tisdag 20 augusti 2013

Rutiner och julmarknad!

Nu har grabbarna börjat skolan och det är dags att komma in i lite rutiner igen efter dryga 2 månaders ledighet. Även bloggen kommer nu i fortsättningen vara lite mer aktiv efter den härliga sommaren.

Att tänka på julen redan nu är det kanske inte många som gör, men det gör jag. Förra året hade jag en julmarknad tillsammans med min syster, min moster och en kompis. En härlig marknad blev det och i år kan vi ju inte vara sämre. Varje tisdag framöver kommer ni kunna se alster som kommer att säljas på julmarknaden. Först ut blir några förkläden som jag sytt i sommar.På förklädena har jag sytt fast lite applikationer i läder.


Ha det gott!

Kram Carolina

3 kommentarer:

 1. Så fina Kul detalj med stjärnorna
  Kul med julmarknad

  SvaraRadera
 2. Åh vad roligt att stå på julmarknad! Det skulle jag vilja göra någongång! Menar du att det är er egen marknad eller hyr ni en plats på en större marknad? Jättesnygga förkläden!

  SvaraRadera
 3. Det är vår egen julmarknad som vi har i ett hus på min systers gård på Römskog (Norge). Vi hade den första gången förra året och det visade sig vara jättelyckat och fantastiskt kul :) Får du möjlighet att vara med på en julmarknad någon gång tycker jag absolut att du ska ta chansen! Kram carolina

  SvaraRadera